Obavijesti

31. siječnja 2020.

Zimski ispitni rokovi Zavoda za kemijsko inženjerstvo (akad. god. 2019./20.)

Prof. Michele Miccio u radnom posjetu Zavodu za kemijsko inženjerstvo

18. rujna 2017.

Profesor Michele Miccio će se od 18. do 22. rujna nalaziti u radnom posjetu Zavodu za kemijsko inženjerstvo Kemijsko-tehnološkog fakulteta u sklopu programa Short Term Scientific Mission - Mathematical modeling, process intensification and automatic control of food and biotechnological industrial processes koju financira COST Action CA15118.

Ciljevi ovog posjeta su prije svega predstavljanje vlastitih istraživačkih interesa i dosadašnjih rezultata iz područja vođenja procesa u prehrambenom inženjerstvu te u konačnici ostvarivanje znanstvene suradnje s našim Fakultetom u navedenom području.

Profesor će za vrijeme svog boravka održati dva seminara. Prvi će biti posvećen pregledu vlastitog istraživačkog rada, dok će drugi tematski biti orijentiran ka uporabi različitih računalnih alata, kako u znanstvenom tako i u nastavnom radu.

Prvi seminar će se održati u srijedu, 20. rujna 2017. godine u predavaonici F402 s početkom u 13.15 sati, dok će se drugi seminar održati u četvrtak, 21. rujna 2017.godine u računalnoj učionici s početkom u 13.00 sati.

Please reload

© 2015 by akacunic

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now